Cara Membina Kepercayaan Dengan Penaja Poker

poker

Poker telah meletup di seluruh dunia. Begitu juga dengan jumlah tawaran penajaan besar dan kecil untuk pemain baru ini. Mempertahankan diri bukanlah perkara baru bagi dunia poker, tetapi minat di tingkat bawah untuk pemain rookie adalah fenomena baru. Tawaran poker bertujuan untuk saling menguntungkan pemain dan penaja. Namun ada satu halangan umum yang menghalang banyak perjanjian dan itu adalah masalah kepercayaan.

Untuk membina kepercayaan dan keyakinan, pemain poker yang mencari tajaan mesti DOWNLOAD APK 918KISS2 2021 menunjukkan potensi untuk benar-benar mendapat wang dalam kejohanan poker. Sama pentingnya ialah kemampuan untuk membuktikan bahawa dia akan mematuhi syarat-syarat kontrak. Ini bermaksud pemain poker yang serius mesti mengambil pendekatan proaktif dalam membina reputasi yang kuat untuk dipercayai. Biasanya tidak cukup baik untuk berkongsi penilaian diri anda mengenai kemahiran dan potensi anda untuk menang.

Berikut adalah beberapa langkah yang disyorkan yang dapat membantu meningkatkan peluang anda untuk berhubung dengan penaja.

Langkah 1: Sebelum menghubungi calon penaja atau menghantar lelongan di RounderAuction.com pastikan anda melakukan kerja persiapan.

· Buktikan kepercayaan melalui pengesahan bebas. Berkomunikasi hasil kejohanan anda melalui sumber bebas membina keyakinan kepada penaja dengan lebih cepat daripada tuntutan yang dinyatakan sendiri. Terdapat banyak laman web yang menyiarkan profil pemain, hasil kejohanan, gambar, biografi, berita, wawancara, dan banyak lagi mengenai pemain poker kejohanan di seluruh dunia.

Dua laman web yang baik untuk dilihat adalah:

Sebagai tambahan jangan terlepas peluang “tanpa kos” yang ditawarkan oleh Freeroll Tournaments. Pertandingan Freeroll ditawarkan oleh kasino darat dan semua laman web poker dalam talian yang terkenal. Beberapa pemain juga menggunakan tangkapan skrin komputer untuk mengesahkan keputusan mereka dalam kejohanan tertentu.

· Sekiranya anda bermain dalam permainan tunai, gunakan testimoni sebenar dan sokongan pihak ketiga untuk mengesahkan pengalaman poker anda. Cobalah untuk selalu menggunakan nama sebenar dan pautan ke laman web yang berkaitan.

· Penaja yang berminat ingin mengenali anda dan blog poker peribadi boleh memberi kesan dalam membina kepercayaan kerana mereka mungkin menganggapnya sebagai wawasan mengenai keperibadian anda.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.